radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Sant Genís viu aquest cap de setmana la seva Festa Major

Sant Genís viu aquest cap de setmana la seva Festa Major

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1288 0

El poble torna a vestir-se de gala per a la seva festa gran aquest cap de setmana amb el programa d’actes habitual. Unes activitats que comencen demà a la tarda amb la visita guiada que oferirà el santgenisenc Xavier Salicrú pel forn de calç de Can Borrell. Es tracta d’un recorregut gratuït que s’iniciarà a l’església de Sant Genís i que arribarà al forn després de passar per can Gibert.

Dissabte és dia pensat pels més petits amb un espectacle infantil programat a partir de les 5 de la tarda a les antigues escoles de Sant Genis amb la proposta lúdica i festiva de la Tribu Juganera. Un cop acabi hi haurà una gran xocolatada pels infants. A la nit, cap a les 9, serà el moment del gran sopar de germanor i de Festa Major.

El sopar el farà el Restaurant Masia Gibert i els tiquets s’havien d’adquirir aquesta setmana triant també els primers i segons plats. Després del tiberi hi haurà ball a les antigues escoles. Teresa Salichs és la presidenta de l’associació de veïns.

Ja s’han venut un centenar de tiquets pel sopar de dissabte.

L’endemà diumenge, dia de Sant Genís, hi ha previst l’ofici solemne a l’església amb la participació de la Coral Palatiolo. En acabat hi haurà sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls i un petit piscolabis. I per últim, al vespre a les 20 h la festa acabarà amb les tradicionals havaneres a càrrec de La Vella Lola i amb cremat pels assistents.

La presidenta ha agraït al nou ajuntament haver condicionat, netejat i arranjat el local social de Sant Genís, on es faran totes les activitats de la festa, excepte la sortida guiada.