URGENT

La Festa del Pubillatge tindrà continuïtat a Palafolls

Compartiu aquesta història

Després de la crida feta per l’Associació del Pubillatge de Palafolls en les últimes setmanes per tal de trobar candidats per a pubilla, hereu, pubilletes i hereuets, l’entitat ha confirmat que hi haurà continuïtat de la celebració i que en aquesta festa major es farà el relleu als actuals representants del pubillatge palafollenc.

Segons Paqui Muntanya, responsable de l’associació, ja s’ha parlat amb alguns candidats i candidates i esperen que encara s’hi puguin sumar més en les setmanes vinents.

Hi ha, però, pocs o cap candidat en algunes categories i s’espera poder aconseguir que totes les facetes del pubillatge quedin cobertes.

Enguany la Festa del Pubillatge es torna a fer dins la festa major de Palafolls i es farà el dia 7 de setembre, tocades les 20 h, a la pista exterior del Palauet coincidint amb el concert de l’orquestra Costa Brava. Durant la tarda hi haurà cercavila de pubilles i hereus convidats d’altres municipis. Uns convidats que es quedaran a les barraques i a dormir a Palafolls.

Actualment els representants de Palafolls són Cristina Ribas i Arnau Mesa, que també és 2n fadrí del Maresme. Els dos deixaran la banda i la faixa aquest setembre per cedir-la als nous representants del pubillatge palafollenc en una festa que a Palafolls es remunta al 1961.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics