URGENT

Desmantellen una festa il•legal a Cala Sa Boadella de Lloret

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Lloret de Mar ha desmantellat aquest diumenge a la matinada una festa il•legal organitzada a la cala sa Boadella i que va arribar a congregar fins a 150 persones.

No es tractava d’una festa improvisada, ja que l’organització portava aparells de so, un generador elèctric, cartells i llums per garantir la festa.
La policia va rebre queixes dels veïns d’aquesta zona, però també els taxistes havien donat l’alerta als agents després de portar a molts dels assistents.

La policia va presentar-se pels volts de les 5 de la matinada i va encerclar tota la cala per evitar que els assistents o els organitzadors poguessin escapolir-se. Un cop identificats els màxims responsables de la festa, els van denunciar per, segons el Diari de Girona, infringir la Llei d’Espectacles.

Ara s’enfronten a una multa que pot arribar als 100.000 euros. La investigació es manté per veure si hi ha més gent rere l’organització d’aquesta festa i saber si s’ha muntat la mateixa festa en altres paratges de la Costa Brava.

Tots els organitzadors identificats són de Barcelona i, segons investiga la policia rastrejant les xarxes és si van fer pagar als assistents a la festa, que hauria arribat a acollir unes 150 persones, segons càlculs policials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics