Desmantellen un narcopis a Pineda i comissen 13 armes de foc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Nacional espanyola ha desmantellat un centre de distribució de drogues al carrer Sant Antoni de Pineda de Mar i n’ha detingut els tres màxims responsables. Amb l’operació es van intervenir 530 grams de marihuana, 71 pastilles d’amfetamines, 23 grams d’MDMA, 38 grams d’haixix i 1.500 euros en efectiu trobats a l’interior de l’immoble. A més, els agents també van confiscar 13 armes de foc, 21 armes blanques de grans dimensions i una gran quantitat de munició.

La batuda policial va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que es va dur a terme després que la policia rebés un avís anònim a través del portal web. Els agents van corroborar que el domicili era freqüentat per toxicòmans, on suposadament, compraven les drogues. El narcopís generava un clima d’inseguretat per als veïns, ja que hi sovintejaven les disputes i baralles entre els qui s’hi acostaven per comprar droga. A més, el pis, que era ocupat il·legalment, tenia punxada la llum de forma fraudulenta i precària.

Els detinguts són els presumptes responsables de la venda de substàncies estupefaents a petita escala.

I a Lloret els Mossos han detingut aquest cap de setmana passat a dos homes de 19 anys veïns de Salt i Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació a la via pública.

Els agents de paisà que feien un patrullatge preventiu per la zona d’oci de Lloret es van adonar que dos joves, amb actitud vigilant, seguien un turista.

Mentre els mossos feien un seguiment discret a distància, van veure com un dels joves s’apropava a la víctima, l’agafava des del darrere pel coll i el llençava al terra mentre que l’altre li regirava les butxaques. Els lladres van aconseguir robar-li diversos bitllets i van sortir corrents.

Els agents van perseguir els lladres i els van interceptar al passeig Agustí i Font, davant de la platja. Un cop detinguts, durant l’escorcoll van recuperar els diners que acabaven de robar, 70 euros, i els van retornar a la víctima.

Els detinguts, un d’ells amb nombrosos antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar pel jutjat de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics