URGENT

Blanes mantindrà l’antic camp de futbol com a zona d’aparcament lliure tot  el que queda d’estiu

Compartiu aquesta història

Aquest mes d’agost, un cop acabada la Festa Major, l’Ajuntament de Blanes ha iniciat una prova pilot que consisteix en habilitar 300 places d’aparcament gratuït a l’antic Camp de Futbol de Sorra d’Els Pins, a toca de l’estació de busos  i prop del Passeig de Mar i les platges centrals de la ciutat.

Les 300 places van estar en durant la Festa Major de Santa Anna, ja que al reubicar les paradetes de fira, s’eliminaven moltes places d’estacionament de l’aparcament de l’antic pavelló esportiu. Llavors es va decidir permetre l’estacionament de vehicles a l’antic camp de futbol.

Un cop acabada la Festa Major, aquesta nova zona d’aparcament de franc s’ha continuat utilitzant diàriament tot i que estava previst que només fos una solució temporal durant la festa de Santa Anna.

El consistori, però, conscient de la manca de places d’estacionament gratuït a la ciutat i de l’augment notable de visitants, ha valorat la idoneïtat de continuar fent-hi una prova pilot fins setembre. De fet el propi Ajuntament assegura que l’any vinent es valorarà tornar a habilitar-la afegint-hi millores.

Amb l’habilitació de l’antic camp de futbol de terra d’Els Pins perquè també hi aparquin vehicles gratuïtament, el nombre total de places de franc a l’aparcament del pavelló antic i el nou del camp de futbol s’ha enfilat a les 1.500. No fa gaires anys, i fins el setembre del 2017, aquesta zona d’estacionament era de zona blava de pagament

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics