URGENT

Blanes presenta com serà la nova plaça 11 de setembre de Mas Enlaire

Compartiu aquesta història

El local de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire va acollir el dijous la  presentació de la proposta per redactar el projecte de remodelació urbana de la Plaça 11 de Setembre, ubicada al cor d’aquest veïnat molt a prop del centre de la vila, i on al llarg de l’any tenen lloc diversos esdeveniments.

projecte guanyador. Aj Blanes

L’objectiu de la presentació va ser doble; d’una banda, donar a conèixer tots els detalls que s’ha pensat incloure al projecte definitiu, i de l’altra escoltar les opinions dels veïns i veïnes, així com les idees que poguessin aportar per millorar-lo. La remodelació d’aquesta plaça, un parc públic que ocupa uns 15.000 m2 al centre de Mas Enlaire, fa temps que el reivindiquen des d’aquest barri.

Amb la posada en marxa de les obres d’urbanització del Pla Parcial Costa Brava -que connecta amb Mas Enlaire- es va fer evident la necessitat de donar forma i usos a aquesta plaça i a principis d’aquest 2019, es van iniciar els tràmits per convocar un concurs d’idees per seleccionar una proposta arquitectònica que servís de punt de partida per a la redacció del projecte bàsic. 32 propostes es van presentar al concurs i un jurat ha triat el projecvte presentat dijous.

El guanyador del concurs d’idees ha estat l’arquitecte Jordi Barri, de Barri Arquitectura S.L., a qui se li ha adjudicat la redacció del projecte bàsic del Parc Onze de Setembre per un import de 32.609’50 €. La previsió és que el projecte bàsic pugui estar enllestit aquesta propera tardor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics