Oques Grasses serà el cap de cartell dels concerts de la propera Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Oques Grasses

L’Ajuntament de Palafolls ha presentat aquest matí de forma oficial la programació de la propera Festa Major, que se celebrarà el segon cap de setmana de setembre .

La Festa incorpora enguany algunes novetats en la seva programació, tant pel que fa al pregó com també a les nits de les barraques de l’AlterFesta.

En aquest darrer cas, l’Ajuntament ha apostat per la contractació d’un dels grups punters del panorama musical de la música pop en català del moment, com són Oques Grasses.

La formació osonenca aterrarà a la plaça de Poppi el dijous 5 de setembre, primera nit de les barraques, com a actuació principal del cartell, en què també hi haurà els grups Animales Muertos –divendres-, Big Bang ’90 –dissabte- i Tribade –diumenge, tots ells acompanyats de DJ’s i de les formacions guanyadores del concurs Mosca.

El govern palafollenc considera que calia apostar per un grup “potent” en almenys un dels dies de l’AlterFesta per donar resposta al jovent i, a la vegada, que el seu reclam reverteixi en les entitats que instal·len la seva barraca.

Susanna Pla és regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Oques Grasses actuarà la nit del dijous 5 de setembre, just després de la celebració del pregó, el qual també canvia aquest any.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha plantejat canvis en el format d’aquest acte. Tot i que de moment no s’ha volgut avançar res més, sí que s’ha informat que tindrà la Plaça Major com a epicentre inicial i que es farà al punt de dos quarts de 10 de la nit.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha aclarit que s’ha volgut mantenir la participació ciutadana en el pregó, però que la celebració del concert d’Oques Grasses la mateixa nit a la plaça de Poppi feien incompatible celebrar el mateix tipus d’acte com s’ha fet en els últims anys.

La barraques de l’AlterFesta comptaran amb un Punt Lila contra les agressions masclistes, i que estarà actiu al llarg de les nits de concerts.

La programació  de la Festa Major de Palafolls comptarà també amb activitats encarades a les famílies i als més petits del municipi, i manté activitats ja consolidades d’anys anteriors, com els tradicionals sopars a la fresca, el correfoc, la cercavila dels Gegants, la gimcana i el Ball de Festa Major, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics