radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDivendres, 19:30 -20:00

i després

Parlem en SèrieDivendres, 20:03-20:30
Inici » Can Batlle posa punt final a l’Activa’t amb la seva Festa de Fi d’Estiu

Can Batlle posa punt final a l’Activa’t amb la seva Festa de Fi d’Estiu

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 506 0

Foto: Local Jove Can Batlle

Demà és l’últim divendres del mes de juliol, i al Local Jove Can Batlle de Palafolls això és sinònim del punt i final de l’Activa’t, el programa d’activitats que durant aquest darrer mes s’ha estat realitzant des del centre.

Per tancar la iniciativa, el local ofereix demà a la tarda la seva festa de Fi d’Estiu. La celebració comptarà amb festa de l’escuma, pica-pica i discoteca, i no només hi estan convidats els i les joves participants a l’Activa’t sinó que també s’obre a tot el municipi.

Marta Martí, dinamitzadora del Local Jove Can Batlle, explica que la festa arrencarà a les 7 de la tarda; un horari coordinat amb el tancament de la piscina per tal de no solapar activitats.

La Festa de Fi d’Estiu de Can Batlle servirà per acomiadar un juliol que ha tornat a farcir-se d’activitats i propostes pels més joves del municipi.

S’han fet tallers de percussió, tardes de cinema i també sortides. Aquestes darreres activitats han portat als participants de l’Activa’t a fer activitats aquàtiques i paintball a Pineda, així com també sortides al parc aquàtic Water World o a Port Aventura, a Tarragona.

Martí assegura que les excursions han estat les més seguides pels joves, que han estat el públic majoritari participant tot i estar obertes també a d’altres edats.

Durant el mes de juliol, Can Batlle també ha celebrat el Concurs Mosca, en què van resultar guanyadors els grups Kalabranda, Incombustibles i Maria Dolors, i que seran els encarregats d’obrir les nits de concerts de les barraques de l’AlterFesta palafollenca.