URGENT

Blanes aprova les indemnitzacions i retribucions dels regidors després de dos intents infructuosos

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

A la tercera va la vençuda, i aquest dimecres al vespre el ple de l’Ajuntament de Blanes ha acabat aprovant el règim de retribucions i dedicacions dels membres de la corporació municipal.

Era l’únic de l’ordre del dia de la sessió plenària d’ahir, i es va tirar endavant amb els 9 vots a favor de l’equip de govern –format per ERC i Blanes En Comú Podem-, els 8 en contra del PSC i C’s i l’abstenció dels 3 regidors de Junts per Blanes.

Era la tercera vegada que es portava a aprovació aquest punt, que ja havia estat debatut en els dos anteriors plens celebrats durant el nou mandat que va iniciar-se ara fa poc més d’un mes.

Segons ha explicat l’Ajuntament, el principal escull perquè no s’arribés a cap acord i es tirés enrere era per la dedicació del regidor d’ERC Albert Sanz, que es proposava que fos exclusiva i que, finalment, ha acabat essent parcial.

També s’ha passat a parcial la dedicació del regidor de Blanes En Comú Podem Pere Lopera, així com la retribució de l’alcalde, Àngel Canosa, que passarà dels 58.000 als 55.000 euros.

La sessió, celebrada amb la Festa Major de Santa Anna ja en marxa, ha servit perquè el mateix alcalde fes una crida al civisme i a l’ordre públic, així com a mantenir el respecte amb i per a tothom.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics