URGENT

El ple debatrà un canvi de mensualitats de la Llar d’Infants i una ampliació de l’oferta de l’EMMiD

Compartiu aquesta història

Demà dijous, l’Ajuntament de Palafolls celebra la primera sessió ordinària del ple municipal d’aquesta nova legislatura, encetada fa poc més d’un mes.

L’ordre del dia està format per un total de 15 punts, i s’iniciarà amb l’aprovació de les actes de les sessions anteriors i un punt d’informacions de l’alcaldia.

Seguidament, el ple passarà pel debat, d’una banda, de la proposta de nomenament de Jutge de Pau titular, així com també de la proposta de festes locals pel següent any 2020.

Després d’aquests primers quatre punts, la sessió seguirà amb el debat de qüestions de caràcter econòmic, i passarà llavors pel debat de dues modificacions que afecten a la Llar d’Infants Municipal i a l’EMMiD.

Pel que fa a la Llar, el ple porta a aprovació una modificació del cobrament de les mensualitats que fins ara s’ha estat fent des del centre educatiu. La proposta que es debat planteja passar de les 12 a les 10 quotes, mantenint el mateix cost del servei.

Susanna Pla, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, explica que els rebuts es pagaran de setembre a juny. Una modificació que, segons assegura la regidora, no afectarà a les famílies i facilitarà la gestió a nivell administratiu.

Després d’aquest punt, el ple passarà pel punt de debat sobre l’oferta de cursos de l’EMMiD de cara al proper curs 2019-2020, i que s’ampliarà amb les disciplines de hip-hop i de dansa espanyola.

Segons Pla, la modificació de l’ordenança permet avançar-se a possibles peticions per fer aquests cursos; tot plegat, segons afirma la regidora, amb l’objectiu que el centre sigui el màxim plural possible.

Després del debat sobre la modificació de les dues ordenances, que han de ser aprovades provisionalment, el ple passarà pel punt d’aprovació inicial de la modificació de les bases d’execució del pressupost general de l’Ajuntament de Palafolls per l’exercici 2019, així com la delegació de la competència d’establiment i modificació dels preus públics del consistori.

Abans del torn de precs i preguntes, el ple debatrà també sobre la moció presentada pel grup d’ERC sobre la col·locació d’un llaç groc al balcó de l’Ajuntament.

El ple, com és habitual, es podrà seguir en directe per aquesta emissora, a través del 107.7 de la FM i per Internet, a www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics