radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » El PSC assegura que els canvis als estacionaments de la plaça Major ja estaven previstos

El PSC assegura que els canvis als estacionaments de la plaça Major ja estaven previstos

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 540 0

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Palafolls iniciava unes obres per redistribuir els estacionaments de la plaça Major. Fins fa una setmana, diversos d’aquests estacionaments estaven reservats per autoritats municipals, i ara s’han repartit per altres usos, com a estacionament per a persones amb mobilitat reduïda, places d’estacionament de zona blava i també pel personal del consistori.

El PSC, a l’oposició, a volgut puntualitzar aquesta actuació, afirmant que la redistribució ja estava prevista per part de l’anterior govern.

En aquest sentit, la formació assegura que es va decidir ampliar les places d’estacionament a autoritats municipals mentre es duguessin a terme les obres de la nova Oficina d’Atenció Ciutadana, que es van posar en marxa a finals del mes de gener i que van finalitzar el passat mes de maig, per poder facilitar l’estacionament al personal que hi va estar treballant.

Martí Victòria, regidor del PSC, assegura que la previsió era tornar-ho a redistribuir tal com s’ha fet ara

Victòria, a més, assegura que amb el nou canvi de distribució dels estacionaments a la plaça Major no es guanya cap plaça d’estacionament obert a tots els conductors, sinó que es retorna al que hi havia abans de començar les obres de l’OAC.

L’actual govern palafollenc va anunciar que està estudiant, conjuntament amb la Policia Local, la redistribució d’altres zones d’estacionament al municipi.