URGENT

Detenen un conductor sense carnet i sota els efectes de l’alcohol després d’una persecució a Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge, quan passaven pocs minuts de les 4. Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, una patrulla amb dos agents de la Policia Local que controlava la zona d’oci nocturn dels Pins va donar l’alto a un conductor que els va cridar l’atenció per la manera com conduïa.

El conductor no va aturar-se i va iniciar una fugida a gran velocitat, per l’Avinguda Europa. La patrulla que li acabava de donar l’alto va començar una persecució, que va acabar quan el conductor va xocar contra 6 vehicles estacionats al carrer.

A partir d’aquí, informa el consistori, el conductor va iniciar una fugida a peu i posteriorment va ser interceptat i detingut. El conductor és un jobve de 18 anys veí de Platja d’Aro, a qui s’ha acusat d’un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària.

Sortosament, durant la persecució i la col·lisió cap persona ni agent policial van resultar ferits.

Després d’identificar el conductor es va comprovar que no tenia el permís de conduir i que ja comptava amb antecedents per anteriors delictes comesos contra la seguretat en el trànsit. A banda, al control d’alcoholèmia que se li va practicar el conductor va donar positiu.

Els 6 vehicles danyats en la persecució van destrosses de diversa consideració, i pertanyen a diversos veïns de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics