URGENT

Detenen a Blanes dos responsables d’una empresa després de la mort d’un treballador

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han detingut a finals d’aquesta setmana passada dos responsables d’una empresa del sector de la construcció per presumptes irregularitats després d’una investigació posterior a la mort d’un treballador d’una obra a Lloret.

Va ser el passat 7 de maig, quan es va produir un accident laboral a les obres d’una casa d’aquest municipi, i que va acabar amb la vida d’un treballador que es trobava en situació irregular, sense contracte amb l’empresa ni tampoc donat d’alta a la Seguretat Social.

A més, segons informen els Mossos, l’empresa no havia instal·lat les estructures i elements de seguretat obligatoris, així com tampoc els treballadors comptaven amb l’equip de seguretat obligatori.

Almenys 3 d’ells, segons les investigacions, es trobaven en situació irregular treballant a l’obra, i posteriorment també es va poder comprovar que l’empresa també tenia altres obres amb empleats sense contracte ni donats d’alta a la Seguretat Social.

Per tot plegat, els dos responsables de l’empresa han estat detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra els drets dels treballadors. Un d’ells ja comptava amb antecedents.

Els dos detinguts van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligació de presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes quan se’ls requereixi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics