URGENT

15 anys de la Banda de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest vespre, la banda palafollenca de l’EMMiD celebra el seu tradicional sopar i concert de final de curs. Enguany, però, aquest acte es vesteix d’aniversari.

La Banda de Música bufa aquest cop les espelmes dels seus 15 anys de vida, i ho farà acompanyada d’una altra formació, en aquest cas de les comarques de Tarragona.

Es tracta de la Banda del Col·legi Pare Manyanet de Reus, que durant aquests dies duu a terme un stage per la nostra zona i que avui se suma a la llista de formacions convidades en altres edicions aquest sopar concert que celebra la banda palafollenca cada final de curs.

El concert servirà per repassar cançons de la banda d’aquests darrers 15 anys, i que durant el vespre d’ahir dimecres van assajar durant 3 hores les dues formacions de forma conjunta.

Ho explicat, des del mateix MiD, David Martínez, director de la Banda de Palafolls.

L’acte té lloc a la plaça del Fòrum Palatiolo. Després del sopar popular, al punt de les 10, es dona inici al concert de les bandes.

La banda de Palafolls ha estat molt activa durant aquests 15 anys de vida, fent concerts arreu de Catalunya i també d’Europa, així com intercanvis amb altres formacions dels pobles agermanats amb Palafolls, com Stegna, Poppi o Ax les Thermes.

Martínez explica que la banda va començar amb un nombre reduït de membres i d’instruments, però que amb els anys s’ha anat eixamplant i consolidant. Actualment, la xifra de components gira entorn a la 60a. L’ingredient clau, segons destaca el director, és el factor humà.

El sopar previ al concert d’aquest vespre està obert a tothom i comença al punt de dos quarts de 9 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics