URGENT

L’associació de Sords de Blanes i la Selva i el CE de Sords celebren 35 anys

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest cap de setmana, aquesta doble associació blanenca va bufar les espelmes del seu 35è aniversari. L’entitat treballa, principalment a través de la secció esportiva, en la integració dels seus associats i associades.

Aquest dissabte, l’associació va inaugurar una exposició commemorativa amb fotografies de les darreres dècades.

La celebració de l’aniversari, que va tenir lloc dissabte al mateix local de l’organització, va comptar amb la presència de representants de la mateixa Associació de Sords de Blanes i la Selva, del CE de Sords i del consistori blanenc, així com també del president de la Federació de Sords de Catalunya, Albert Casellas.

Durant l’acte es va plantejar, com a objectiu futur, l’organització dels Campionats d’Espanya de Futbol Sala Masculí i Femení, de cara al proper 2020.

Per la seva banda, els tres regidors assistents a l’acte de dissabte van refermar el compromís de l’Ajuntament de Blanes de treballar per ajudar en la integració de les persones sordes.

Entre d’altres, es va tractar la possibilitat d’elaborar un complert Pla de Treball que inclogui la redacció d’un protocol per facilitar aquesta integració en tots els àmbits, però especialment a les escoles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics