radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Inici » Tot a punt pel Concurs Mosca a Can Batlle

Tot a punt pel Concurs Mosca a Can Batlle

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 465 0

Aquest vespre se celebra la nit de concerts d’on sortiran els grup que obriran les nits de l’AlterFesta de les barraques del setembre a Palafolls.

El local jove de Can Batlle ha muntat un escenari i una barra a l’era de la masia, per on passen aquest vespre el 5 grups escollits per actuar en aquesta fase del concurs.

Enguany el certamen torna a comptar amb una selecció diversa d’estils musicals, des de reggae, passant pel rap i també rock. Una varietat que, des de l’organització del Mosca, es valora molt positivament de cara a poder oferir diferents propostes a les barraques.

En parla Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Can Batlle.

Els concerts arrenquen al punt de les 9 del vespre, i es preveu que la festa s’allargui fins a les 2 de la matinada. Durant la nit es fan fins a 3 votacions. Una d’elles és per vot presencial, que poden emetre els assistents al concert d’aquesta nit; una altra és via xarxes socials, a través de les interaccions dels usuaris amb les fotos que penjaran des del local, i per útlim una darrera votació per part del jurat del concurs.

Un cop es tanquin totes tres votacions, només quedarà anunciar als guanyadors, que seran els encarregats de telonejar als artistes principals que actuaran a les properes Barraques de l’AlterFesta de la Festa Major de Palafolls, el proper mes de setembre.