radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00 -13:20

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 13:25-14:00
Inici » Malgrat continua apostant pel Festival Murmuris, previst pel 19 i 20 de juliol

Malgrat continua apostant pel Festival Murmuris, previst pel 19 i 20 de juliol

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 385 0

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha presentat aquest dijous la segona edició del Festival Murmuris, que se celebrarà d’aquí a dues setmanes i que torna a tenir com a principal reclam el seu petit format.

El festival tindrà com a escenaris el Parc del Castell i la platja de Malgrat Centre, davant la plaça de Xesco Boix, on s’oferiran les propostes d’artistes emergents de l’escena independent a nivell nacional i internacional.

Obrirà el cartell The Bird Yellow, el projecte musical del cantautor català Gerard Vidal Barrena, i que actuarà a les 10 de la nit al Parc del Castell el proper divendres 19 de juliol.

Una hora més tard, el festival seguirà amb la londinenca Laura Misch, i posteriorment amb l’actuació del nordamericà Max Garcia Conover.

L’endemà dissabte, el Murmuris tindrà com a escenari la platja de Malgrat Centre, on actuaran la compositora anglesa Chloe Foy, la cantant i acordionista argentina-mexicana Guadalupe Mediavilla i, finalment, els austrialians Steve Smyth & The Outlaws.

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat s’afirma que el Murmuris s’emmarca en el projecte cultural “que volen” pel municipi. Des del consistori remarquen que l’oferta inclou artistes de gran qualitat però potser pocs coneguts, i a través dels quals es podrà descobrir espais emblemàtics de Malgrat.

Des de la productora Son Canciones, impulsora del festival, han destacat també l’alt nivell dels músics i l’alta presència de dones que hi ha a la programació del Murmuris.