URGENT

La Fundació del Molí d’en Puigvert organitza un mercat de verdura ecològica per donar sortida a l’excedent

Compartiu aquesta història

Les instal·lacions d’aquesta fundació privada han acollit, un divendres més, una nova iniciativa que s’ha engegat per donar resposta a diversos objectius.

Es tracta d’un mercat de verdura ecològica, en el qual s’ofereixen diverses varietats provinents de l’horta que té la pròpia fundació.

Una collita que, per una banda, es comercialitza, però que tot sovint genera excedent. El producte sobrant, que continua essent de qualitat però que per diversos motius no s’ha pogut vendre –per desajustos de producció o bé per no ajustar-se als criteris de venda dels distribuïdors- es posa a la venda en aquest mercat a un preu per sota per tal de poder donar-li una sortida i evitar haver-lo de llençar.

A la vegada, segons afirmen des de la fundació, s’ofereix producte de proximitat als veïns de la zona i es dona a conèixer la tasca que fan les persones que integren el Molí d’en Puigvert.

N’ha parlat, en declaracions a aquesta emissora, Bernardo Muñoz, cap de comunicació de la Fundació Privada Molí d’en Puigvert.

L’any passat ja es va fer una primera prova pilot de la iniciativa, i ha estat aquest any quan finalment s’ha tirat endavant.

El mercat que es posa en marxa a les 10 del matí i s’allarga fins a les dues del migdia, o bé també un cop s’esgoten els productes, acabats de collir.

L’oferta de verdures és totalment de temporada i està condicionada, a la vegada, a les condicions climatològiques, que enguany ja han impedit que alguns dels productes clàssics, com els pèsols, no s’hagin pogut incloure al mercat.

Des de la Fundació Privada Molí d’en Puigvert valoren molt positivament l’acollida que té la iniciativa entre la població, i es plantegen la possibilitat de traslladar-la de lloc per tal de poder apropar-la a més públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics