URGENT

Els pares i mares i l’Institut es reuneixen en una jornada de compravenda de llibres escolars de segona mà

Compartiu aquesta història

Al llarg de la jornada d’avui dijous, la placeta del Teatre de Palafolls s’ha omplert de famílies d’infants i joves del nostre municipi.

El motiu d’aquesta reunió ha estat el muntatge, un any més, d’una paradeta de compravenda de llibres de secundària de segona mà.

Tot plegat, amb el doble objectiu d’economitzar en aquest tipus de despesa anual per les famílies i també reciclar. N’ha parlat, als micròfons de RP, Ángela Martínez, presidenta de l’AMPA de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls.

En aquesta parada, unes famílies posen a la venda els seus llibres a uns preus que solen girar entorn als 10 euros pels llibres de text i els 5 euros pels de lectura. Tot i així, són els propis pares i mares els que trien el preu de venda del material.

La presidenta de l’AMPA explica que la compravenda de llibres escolars ja s’ha fet anteriorment, però que la intenció d’aquesta jornada intensiva d’avui dijous ha estat unificar la proposta, i que serveix per seguir la cadena de reaprofitament dels llibres entre les famílies de l’institut.

La jornada de compravenda de llibres escolars de segona mà es fa tot avui dijous, al matí de 10 a 14h i a la tarda de 17h a 20h del vespre, a la taula habilitada a la placeta del Teatre de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics