URGENT

Els comerços de l’ACEP ofereixen des d’avui i fins dissabte la nova promoció d’estiu

Compartiu aquesta història
Foto: RP

Qui passegi des d’avui pels comerços adherits a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls haurà observat que, als establiments, hi llueixen uns testos amb globus de colors blau i daurat.

És el símbol de la nova promoció que ha engegat l’ACEP per aquest estiu, i que des d’avui i fins aquest proper dissabte estarà en marxa als comerços adherits a l’entitat

Els comerços ofereixen tot tipus de promocions especials, descomptes i ofertes. Quan es faci la compra, els clients podran omplir una butlleta per participar en un sorteig de premis, que es farà en directe al Fòrum Palatiolo aquest proper dissabte a 3 quarts de 9 del vespre.

Ho explica Francesc Tresserras, president de l’ACEP.

El sorteig repartirà entrades per la piscina municipal, premis directes aportats pels socies de l’ACEP i també premis en metàl·lic per gastar-se als comerços adherits a l’entitat.

Per poder ser premiat caldrà ser presencialment al sorteig al Fòrum Palatiolo d’aquest dissabte, i és per això que a l’hora d’omplir la butlleta el client en tindrà una còpia per si cal cedir-la a algú altre en cas de no poder assistir personalment al sorteig.

Aquesta nova promoció d’estiu, explica Tresserras, es fa amb l’objectiu d’agrair i fidelitzar als clients palafollencs que aposten pel comerç local.

L’ACEP organitza també en època de Nadal promocions similars, aprofitant les rebaixes i ofertes que fan els negocis locals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics