URGENT

Rescaten dos animals a ple sol d’un balcó de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, la Policia Local de Blanes i els Bombers de la Generalitat van actuar conjuntament en el rescat d’un gos i d’un gat que es trobaven tancats en un balcó d’un segon pis de la Plaça de Catalunya.

Els animals estaven tancats en aquesta part de l’edifici des de feia diversos dies, sense aixopluc, a ple sol i sense suficient aigua ni menjar per poder subsistir.

Els veïns de la zona van alertar a la Policia Local de la situació, tement que els animals poguessin morir degut al cop de calor que patien.

El cos local de seguretat va intentar, sense èxit, posar-se en contacte amb els inquilins de l’immoble on hi havia els animals, i finalment van requerir la presència dels Bombers i dels Servei de Recollida d’Animals del Consell Comcarcal de la Selva per tal d’accedir al balcó i treure els dos animals.

Un cop retirats del balcó, se’ls va reanimar amb aigua i menjar i es va poder comprovar que el gos, malgrat tenir un xip d’identificació, aquest no tenia cap dada emmagatzemada; per la seva banda, el gat no comptava amb cap identificació.

A l’habitatge es va deixar un avís als propietaris dels animals perquè es posin en contacte amb la Policia Local de Blanes, que instruirà diligències per maltractament d’animals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics