URGENT

Tot a punt per una nova edició de la Setmana de l’Emprenedoria del Maresme

Compartiu aquesta història

Demà dilluns arrenca una nova edició de la Setmana de l’Emprenedoria del Maresme, una iniciativa del Consell Comarcal del Maresme que arriba enguany a les 18 edicions.

El projecte ofereix diverses càpsules formatives perquè les persones que tenen un petit negoci, o s’estan plantejant de posar-lo en marxa, puguin ampliar coneixements en temes com la fiscalitat, la gestió del temps, el màrqueting i la comunicació digital o la reinversió a l’empresa.

La intenció, segons el Consell Comarcal, és facilitar que les emprenedores i emprenedors puguin conèixer tendències i eines que faciliten la gestió del dia a dia del seus negocis i la millora dels canals de venda dels seus productes, però a la vegada també ser un espai per promoure i fomentar la interrelació entre professionals, i que poden arribar a crear dinàmiques de col·laboració empresarial.

El programa de la Setmana de l’Emprenedoria arrenca demà dilluns amb dues ponències. La primera s’ofereix sota el títol “Fiscalitat de l’empresari individual, drets i obligacions”, a càrrec de la formadora Maria Luque, i segueix amb la sessió “Comunicació digital: reaprendre a parlar”, que dirigirà Enric Bastardas.

Totes les sessions arrenquen a dos quarts de 10 del matí i fins a dos quarts de 12 amb la primera de les dues xerrades, mentre les segones sessions formatives es faran de 12 a 2 del migdia.

La Setmana de l’Emprenedoria arrenca demà dilluns i s’allargarà fins el proper divendres 5 de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics