URGENT

Els barris de Blanes tornen a convertir-se en sala de cinema

Compartiu aquesta història
Foto: 1a Projecció Cinema als Barris, l’any passat – Ajuntament de Blanes

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Blanes ha decidit tirar endavant el projecte el Cinema als Barris, que portarà el setè art als carrers del municipi cada dimarts fins el mes de setembre.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, enguany el projecte ofereix vuit sessions –dues més que l’any passat- i es projectaran pel·lícules adreçades, principalment, al públic familiar.

A diferència de l’any passat, les projeccions es faran aquest cop els dimarts, arrencant aquest proper 2 de juliol i fins el 3 de setembre.

Serà amb la projecció del film Wonder, protagonitzat per Julia Roberts i Owen Wilson, que interpreten els pares de l’Auggie –interpretat per Jacob Tremblay-, un nen que neix amb una malformació facial i que fa front al repte d’assistir per primera vegada a una escola amb nens i nens de la seva edat.

La inicativa Cinema als Barris té un doble objectiu. Per una banda, oferir activitats lúdiques i atractives als barris per ajudar-los a dinamitzar-los, i per l’altra construir un projecte comú entre diferents veïnats d’arreu de Blanes i les associacions de veïns.

Totes les projeccions es faran a les 10 de la nit exceptuant l’última, el dia 3 de setembre, que avançarà l’horari a 2/4 de 10 de la nit, i oferirà un total de 14 nits de cinema.

El projecte està organitzat per l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de les Associacions de Veïns de Blanes i l’Associació Cultural La Focal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics