El cap de setmana de la revetlla deixa 4 positius per alcohol al volant i 3 més per consum de drogues

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant la revetlla de Sant Joan, els cossos policials incrementen els controls d’alcoholèmia a les carreteres. Un d’aquests cossos és la Policia Local de Palafolls, que durant tot el cap de setmana ha realitzat un operatiu especial en l’àmbit de les conductes al voltant.

Fins aquest dilluns, el cos de la Policia ha dut a terme un total de 18 controls d’alcoholèmia a la carretera, dels quals 3 han donat resultat positiu i un altre ha estat positiu amb resultat penal.

D’altra banda, el cos policial també ha realitzat 4 proves de control de substàncies estupefaents, de les quals 3 han donat resultat positiu.

Segons ha explicat el caporal de la Policia Local de Palafolls Josep Lluís Moreno, cada vegada es detecten més casos de consum d’alcohol i drogues al volant, tot i que admet que les darreres xifres registrades entren dins la normalitat del cap de setmana de la revetlla.

La nit de la revetlla de Sant Joan d’enguany va estar especialment marcada per l’incendi a Ciutat Jardí, que va cremar un total d’1,5 hectàrees de vegetació, però també va estar protagonitzada per bretolades amb petards en habitatges del municipi.

La pirotècnica, de fet, seria una de les hipòtesis amb què treballen els Mossos com a causa de l’incendi a la urbanització de Ciutat Jardí.

En total, el cos de Bombers va haver de realitzar gairebé 1.200 sortides a tot Catalunya només a la nit de la revetlla, i s’enfronta ara a uns dies crítics pel que fa al risc d’incendis, degut a la situació dels boscos i les condicions climatològiques i de manca de precipitació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics