URGENT

La piscina passa sense problemes el primer cap de setmana d’obertura

Compartiu aquesta història

El recinte va obrir les seves portes el passat dijous dia 20, i ho va fer de forma accidentada per problemes amb l’empresa de socorrisme.

El matí d’aquella jornada, que havia de ser l’única gratuïta juntament amb el darrer dia de la temporada, va donar pas a una nova jornada amb accés lliure l’endemà divendres, per compensar els problemes del primer dia.

Després de tot plegat, la piscina palafollenca ja ha passat el primer cap de setmana d’obertura, que en aquest cas incloïa també la diada de Sant Joan.

Els encarregats del recinte es mostren satisfets de la manera com s’ha desenvolupant l’activitat aquests darrers dies, i destaquen que s’ha viscut amb més tranquil·litat que en temporades anteriors.

Des de divendres el recinte ha rebut visitants de forma constant però d’una manera més controlada i menys massificada que en anys anteriors, igualment com les entrades i sortides del recinte.

Ho ha explicat Rosendo Andrade, responsable de la Piscina Municipal de Palafolls.

La Piscina està oberta cada dia de la setmana, de dilluns a diumenge, de 10 del matí a 7 de la tarda, i tancarà la temporada el mes de setembre.

Andrade explica que l’onada de calor que es viu aquests dies fa incrementar el nombre habitual d’usuaris del recinte, però és aquest proper juliol que s’espera el gruix més important de visitants, a diferència de l’agost, quan disminueix el nombre de persones per les vacances.

Enguany, la piscina tancarà les seves portes el dia 1 de setembre, una mica abans del que havia fet en anteriors temporades i degut a la proximitat de la Festa Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics