radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El Casal d’Estiu de Palafolls escalfa motors

El Casal d’Estiu de Palafolls escalfa motors

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 385 0

El Teatre de Palafolls acull aquesta tarda la reunió informativa a les famílies amb infants inscrits al Casal d’Estiu municipal, que iniciarà la seva activitat a aquest proper juliol.

Enguany, el Casal de Palafolls ha canviat l’emplaçament inicialment previst a l’escola Les Ferreries per l’escola Mas Prats, centre que tornarà a acollir l’activitat aquests mesos d’estiu.

A diferència de la primera reunió celebrada a finals del passat mes d’abril, la trobada d’avui té un caràcter més educatiu, i servirà per conèixer l’equip encarregat de gestionar el Casal i resoldre tots els dubtes que puguin sorgir per part de les famílies.

Ho explica Anna Rovira, tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

Tal i com ja va anunciar el consistori ara fa uns dies, totes les persones que es van inscriure al Casal d’Estiu han tingut plaça, i Rovira ha afegit que l’Ajuntament té a disposició un nombre reduit de places lliure pels interessats que puguin haver quedat fora de l’activitat.

El Casal d’Estiu arrencarà el proper dilluns 1 de juliol. Enguany, l’activitat s’ha pogut contractar per quinzenes i es comptarà també amb servei d’acollida al matí, abans d’iniciar l’activitat, i també al migdia, un cop acabi el torn de matí. Són dues de les mesures que s’han impulsat des del consistori per tal de facilitat la conciliació familiar i laboral dels pares, mares i famílies usuàries del Casal.

La reunió informativa d’avui dimarts es fa a les 5 de la tarda al Teatre de Palafolls.