radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » RP celebra l’arribada de l’estiu i el seu aniversari amb un concert d’Hotel Cochambre

RP celebra l’arribada de l’estiu i el seu aniversari amb un concert d’Hotel Cochambre

Ràdio Palafolls

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 835 0

Demà dissabte, aquesta emissora organitza la primera gran festa de l’estiu. Ho fa coincidint amb el primer cap de setmana estiuenc i també amb el seu aniversari, ja que aquest juny fa 14 anys de la inauguració dels nous estudis i la nova etapa engegada al Forroll.

El grup triat per la celebració és Hotel Cochambre, un dels grups de versions més conegut, important i d’àmplia trajectòria al nostre país. Els Cochambre són un grup amb molta festa que, a l’igual que la selecció musical de RP,  repassa els èxits de tots els temps, amb el peculiar toc personal del cantant del grup.

El concert es farà a partir de les 23h a la plaça de Poppi, on també hi haurà servei de bar durant tota la nit.

No és la primera vegada que l’Hotel Cochambre visita Palafolls. Just fa 4 anys, també per l’aniversari de la ràdio, ja van omplir la plaça de Poppi amb un directe enèrgic i vigorós com, de ben segur, oferiran demà al vespre a la plaça de Poppi.

Amb aquesta festa, la ràdio vol inaugurar la temporada estival, que s’inicia passat Sant Joan, recuperant el dGorra i amb protagonisme de la selecció musical.

La voluntat, a més, és que cada any es faci la festa d’inici de l’estiu, per completar l’oferta lúdica i festiva de la temporada estival a Palafolls, amb la festa dels 80 a principis d’agost i la Festa Major, al setembre.