URGENT

La música de Katie Webster serà la protagonista del 4dJazz d’avui

Compartiu aquesta història

El cicle ofereix aquest vespre el tercer concert de l’edició d’enguany, dedicada a repassar publicacions d’algunes de les millors veus del panorama del jazz i del blues de l’últim segle.

La proposta d’aquest cap de setmana passa per un concert que se centrarà en el disc “The Swamp Boogie Queen”, de la pianista de boogie-woogie i soul Katie Webster.

L’espectacle arriba de la mà de Womblues, un trio format per Big Mama Montse, a la guitarra i veu; Sister Marion, al piano i la veu, i Sweet Marta, a l’harmònica, la veu i les percussions.

Tot plegat, en el que tornarà a ser un concert amb segell propi i que s’estrena per primer cop al Teatre de Palafolls.

En parla Federico Francesch, programador del 4dJazz.

Des de l’organització destaquen la rellevància de l’obra de Katie Webster, nascuda a Houston l’any 1936 i que va ser durant molt temps música de sessió per a multitud d’artistes.

Francesch afegeix que, fins ara, els artistes que han passat pel 4dJazz d’enguany estant molt satisfets de la resposta del públic assistent, opinió que també tenen algunes de les integrants de Womblues, i que ja han passat per l’escenari palafollenc en anteriors ocasions.

El concert d’homenatge al disc “The Swamp Boogie Queen” de Katie Webster començarà a dos quarts de 9 al Teatre de Palafolls, hora i lloc habituals de totes les propostes del 4dJazz.

Per assistir-hi, es poden comprar les entrades de forma anticipada al MiD o bé també, una hora abans de l’inici de l’espectacle, a les taquilles del mateix teatre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics