URGENT

El treball sobre les lesions dels patinadors també guanya el Premi de Recerca de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dijous a la tarda es van lliurar els guardons dels 12s Premis Treballs de Recerca de Palafolls- II Memorial Daniel López , que a més ha coincidit amb la festa de cloenda del curs escolar de l’Institut de la Font del Ferro.

El treball sobre la prevenció i rehabilitació de les lessions de genoll més comuns en el patinatge, de Mariona Salicrú, ha aconseguit el primer premi del certamen. Salicrú ja va aconseguir fa una setmana un dels premis que atorga la UdG pel mateix treball.

El primer premi dels Treballs de Recerca de Palafolls suposen 500€ de premi.

El segon premi, dotat de 300€, va ser per l’estudiant Emma Serrano pel treball Enough, que gira entorn a la recuperació dels trastorns de la conducta alimentària.

El tercer treball guanyador és obra de Cristina Ribas  i està centrat en el nostre municipi. Fa una recerca sobre com es va viure la Guerra Civil al nostre municipi. El tercer premi del certamen està dotat de 200€.

Enguany han participat 5 treballs de recerca d’estudiants de 2n de Batxillerat de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls.

El lliurament de premis va estar presidida pel nou alcalde de Palafolls, Francesc Alemany i per la regidora d’educació, Susanna Pla i va servir també com a festa de comiat del curs dels estudiants de l’Institut.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics