URGENT

Arrenca el curs de carretons elevadors a Palafolls

Compartiu aquesta història
Foto: RP

Aquesta tarda, una desena de persones han assistit a la primera sessió del curs de carretons elevadors, organitzat des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

Es tracta de la primera classe d’aquest curs gratuït, que s’inicia amb unes primeres sessions teòriques i que tindrà també bona part de pràctica.

Segons ha explicat Albert Permanyer, formador que imparteix el curs, l’objectiu és poder donar resposta a la demanda d’operadors de les empreses de la zona. Els participants al curs poden obtenir una Certificació Oficial en base a una de les normatives que regeixen el sector i que és homologable arreu de l’Estat.

Permanyer aclareix que, per conduir un carretó elevador, cal estar en possessió d’aquest o d’algun altre dels tipus de certificació professional homologats.

A banda, el formador posa en valor les hores de pràctica que permet fer aquest curs. Són un total de 15 hores, una quantitat molt major, segons indica Permanyer, respecte les que s’ofereixen en altres cursos.

La durada total és de 24 hores, i es durà a terme de 3 de la tarda a 8 del vespre al Forroll, exceptuant avui dijous, en què es fa una hora menys.

El curs segueix demà divendres i s’allargarà encara tres dies més de la setmana vinent, ja amb el desenvolupament de la part pràctica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics