URGENT

Veïns de Sant Lluís valoren positivament la zona verda però reiteren en què continuen els problemes per aparcar

Compartiu aquesta història

El passat dissabte dia 15 va posar-se en marxa, un any més, la restricció d’estacionament de zona verda al barri de Sant Lluís, on amb la posada en marxa del parc aquàtic incrementen els visitants i també els cotxes.

L’entrada en funcionament d’aquest sistema permet als veïns poder estacionar a les zones verdes reservades només per residents.

Una mesura que des del barri es valora positivament, però que d’altra banda no ha solucionat del tot la problemàtica d’estacionament que, asseguren, viu Sant Lluís, especialment els mesos d’estiu.

Alguns veïns insisteixen en què, per tenir aparcament assegurat cal disposar d’un aparcament  propi, i apunten que la franja del vespre és quan més difícil es fa trobar aparcament.

Ho han explicat a RP la Conchi, la Mari Carmen i en Jesús.

Per poder utilitzar la zona verda cal utilitzar la targeta identificativa que ja es pot recollir des de mitjans del passat mes de maig a la comissaria de la Policia Local de Palafolls. Per poder tenir-la cal complir diversos requisits, entre ells pagar l’impost de circulació al municipi.

La zona verda estarà en funcionament durant la temporada d’estiu, i s’acabarà el 15 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics