URGENT

L’escola de Música i Dansa de Palafolls tindrà 150 places el curs vinent

Compartiu aquesta història

La plana web de l’Ajuntament de Palafolls ha publicat el llistat d’alumnes admesos pel proper curs de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls.

En principi tots els alumnes que van demanar plaça, podran començar el curs al setembre. L’apartat de música és el que més inscripcions té, amb 103 places que han demanat plaça.

La majoria han demanat iniciar-se o fer els estudis bàsics en algun dels múltiples instruments que ofereix formació l’escola local, com ara piano, saxo, guitarra o bateria. També és nombrós el nombre d’estudiants que  faran llenguatge musical per a joves més un instrument  o sensibilitat musical.

Els majors de 12 anys que trien l’aprenentatge d’un instrument concret també és important. Una 20a de preinscrits han demanat fer més d’un instrument a la vegada, habitualment de la mateixa família; de vent o de corda.

De fet David Martínez, responsable de l’escola, explica que el grup de Bateria ja està tancat, pèro  recorda que la resta d’insrtuments permet encara més inscripcions.

La majoria dels 150 preinscrits són alumnes que repeteixen d’aquest curs. Els nous estudiants serà la primera vegada que hauran de pagar una matrícula de 50€.

Per la seva banda, 44 persones han demanat plaça a l’apartat de dansa pel proper curs. La majoria ha triat ballet clàssic en els diferents nivells i també contremporani. Els balls de saló han tingut també bona acceptació i Melody i preballet tenen 4 preinscripcions cada un. Ara al juliol rebran un mail amb les indicacions per complir la matrícula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics