URGENT

Malgrat ja té a punt el seu cartipàs municipal

Compartiu aquesta història

Aquest matí, el nou alcalde de Malgrat, Joan Mercader, ha presentat conjuntament amb el seu soci de govern Jofre Serret (JxCat-Malgrat ens Mou) el cartipàs municipal que gestionarà el consistori de cara a aquesta propera legislatura.

El PSC ocuparà amb els seus 8 regidors la majoria de les carteres del govern, mentre que Malgrat ens Mou gestionarà dues regidories.

Els socialistes assumiran amb la regidora Sònia Viñolas la cartera de Manteniment i Via Pública, Gent Gran i Solidaritat i Cooperació, i amb Sergi Ortín els àmbits de Joventut i Habitatge.

La regidora Isabel Ortiz, per la seva banda, s’encarregarà de Recursos Humans, Consum, Serveis Econòmics i Generals, l’OAC i Transparència. Les àrees de la Policia Local i Serveis Informàtics, d’altra banda, seran per Sergi Cardona.

La regidoria d’Inserció Laboral, Igualtat i LGTBIQ i Barris serà gestionada per Cinzia Valbonesi, i el també socialista Óliver Sánchez-Camacho s’encarregarà d’Activitats i ocupació de via pública, Fires i Mercats, Medi ambient, Cementiri i Platges.

Encara des del PSC es gestionarà l’àrea de Promoció Econòmica i Esports, que recauen ara en el regidor Ludwig Ivan Hasko.

Per altra banda, el partit de Jofre Serret comptarà amb la responsabilitat de dues carteres. El mateix Serrat gestionarà les carteres d’Urbanisme i Projectes Urbans, Salut Comunitària i Salut Pública, Acció social, Comunicació i Protocol, Participació Ciutadana i Creixement Democràtic.

Serret, que ja havia estat responsable d’algunes d’aquestes àrees en l’anterior mandat quatripartit, també assumirà les funcions de portaveu del Govern.

Des de Malgrat ens Mou també recauen les responsabilitats de la regidoria de Cultura, Educació i Patrimoni, Arxiu i Gestió Documental, que portarà la nova regidora Lurdes Borrell.

El nou govern malgratenc també ha creat un total de 8 àrees des d’on pengen les diverses regidories, com la Territori i Sostenibilitat, Serveis Generals o Govern Obert, entre d’altres.

El nou cartipàs municipal es portarà a aprovació del ple de Malgrat d’aquest proper mes de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics