URGENT

L’atleta Ainhoa Fitó s’imposa a la Cursa Barça CaixaBank

Compartiu aquesta història

L’atleta palafollenca Ainhoa Fitó s’ha proclamat aquest diumenge campiona Cursa Barça Caixabank, en què participava en categoria infantil.

La palafollenca va fer una marca de 6 minuts i 16 segons per recórrer la distància de 1.800 metres del recorregut, i amb un avantatge de 14 segons sobre la seva principal perseguidora, i 55 sobre la tercera.

Jordi Fitó, responsable del CD Palafolls, explica que la participació en aquesta cursa ha servit a l’Ainhoa per preparar-se de cara a la final del Campionat de Catalunya que es disputa a Lleida aquest proper cap de setmana.

Una cursa que li ha servit de prova per mantenir el ritme i on ja havia participat en l’edició de l’any passat.

A la final del Campionat de Catalunya d’aquest proper dissabte, el CD Palafolls hi porta un total de 10 atletes, i segons Fitó les expectatives del club és aconseguir entre 3 i 4 podis, així com aconseguir encabir el màxim d’atletes entre els 10 primers. Fitó afegeix que és la primera vegada que el CD Palafolls té tants atletes a la final del Campionat català de promoció.

Paral·lelament als resultats d’atletisme, en pàgina de futbol aquest dissabte va disputar-se el Torneig Cuatro Vientos de Blanes, en què l’equip Aleví del CD Palafolls va proclamar-se campió i l’equip Pre-benjamí va aconseguir la segona plaça.

Uns altres campions van ser els Cadets, que van quedar campions del 2n Memorial Pablo Hernández Onna organitzat pel CD Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics