URGENT

El Benvinguts a Pagès suma adeptes a Palafolls i arreu de la comarca

Compartiu aquesta història
Foto: CC Maresme

La iniciativa que obria les explotacions agrícoles i ramaderes d’arreu del territori a la població i que va celebrar-se ara fa dos caps de setmana, ha rebut un increment de visitants en l’edició d’enguany a Palafolls, i també ha batut rècords d’assistència a nivell comarcal.

Durant el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, participava a la iniciativa l’Horta Ecològica Pla de Munt, que va obrir les portes de la seva explotació amb dues visites guiades el dissabte i dues més el diumenge.

Segons han explicat des de l’horta, el major gruix de participants va passar-hi al llarg dels dos matins, quan es van rebre entorn a les 70 persones.

Segons ha explicat Miquel Riera, responsable de l’Horta Pla de Munt, enguany han rebut més visites que l’any passat, i explica que el perfil de visitant actual ja és coneixedor del que ofereix la iniciativa Benvinguts a Pagès.

Riera calcula que els visitants durant el Benvinguts a Pagès han augmentat entre un 20 i un 30% a l’Horta Pla de Munt, que oferia tant visites a la part agrícola com també a la ramadera.

És precisament aquest últim àmbit un dels que ha tingut més èxit, especialment entre els més petits. Tot i així, Riera es mostra satisfet per la resposta general dels visitants.

A nivell comarcal, la iniciativa Benvinguts a Pagès ha batut enguany rècords de participació. Segons ha informat el Consell Comarcal del Maresme, només comptabilitzant les visites a les explotacions agrícoles i ramaderes, cellers i obradors hi ha hagut un increemnt del 60% de visitants.

A la vegada, des de l’ens expliquen que la majoria d’explotacions participants a la iniciativa es mostren predisposades a repetir en l’edició de l’any vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics