URGENT

Passejada històrica per Sant Genís a benefici de Creu Roja

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge a les 10 del matí la Creu Roja del l’Alt Maresme ha organitzat tot un seguit d’activitats arreu del país per aconseguir diners  per a la seva tasca habitual. A Palafolls també n’hi haurà una. L’entitat es va posar en contacte amb el divulgador local Xavier Salicrú per tal de muntar una passejada històrica comentada per Sant Genís i el seu entorn.

Les persones que s’inscriguin a la passejada hauran d’abonar 5€, pero a canvi, se’ls lliurarà una participació al sorteig extraordinari d’Or de la Creu Roja. Uns diners que ajuden a la Creu Roja a tirar endavant la seva tasca social.

Salicrú explica que el recorregut començarà l’església de Sant Genís, però la intenció és visitar les masies de l’entorn al nucli com Can Gibert o Valldejuli.

Salicrú és divulgador del patrimoni i la història de Palafolls, especialment de Sant Genís, on ja ha fet d’altres visites guiades o rutes històriques en diferents àmbits de Palafolls.

Per la sortida de diumenge no cal inscripció prèvia, simplement ser a l’hora pactada al punt d’inici de la passejada i abonar els 5€ de la participació al sorteig de la Creu Roja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics