URGENT

El PSC assegura que ningú els ha demanat cap reunió

Compartiu aquesta història

Els socialistes es mostren estupefactes amb el comunicat d’Esquerra. Afirmen que s’han ofert per parlar sobre el traspàs de les diferents carteres de govern per facilitar el canvi d’executiu, però que, contràriament al que afirmen els republicans, són ells els qui no han tingut cap interlocutor.

Afirmen que durant aquestes setmanes només han parlat amb els tres regidors actuals d’ERC, sense que aquests els hagin demanat cap reunió més enllà de dir “ja en parlarem” més endavant.

És més, Agüera explica que ella mateixa ha xerrat amb membres del futur govern per mirar de quedar i fer el traspàs de responsabilitats i que els republicans haurien demanat fer-ho poc a poc a l’espera de saber el nou cartipàs municipal

La cap de llista del PSC, Dolors Agüera,  assegura que no tenen cap problema en fer un traspàs ordenat dels temes de govern i que ja hi ha hagut reunions bilaterals entre regidors, per exemple, amb Rafel Cubarsí.

En canvi, la socialista revela que l’actual alcalde en funcions Valentí Agustí fa dies que espera reunir-se amb el futur alcalde de Palafolls, Francesc Alemany per explicar-li assumptes pendents, sense que hagi rebut encara resposta del republicà.

Agüera afirma que alguns dels regidors socialistes sí que han mantingut trobades informals amb els nou regidors d’ERC per planificar el canvi de govern.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics