URGENT

Concentració contra el judici del procés

Compartiu aquesta història

Just abans de l’inici del ple municipal, una trentena de persones es van concentrar en contra del judici que aquests últims 4 mesos s’ha vist al Tribunal Suprem contra els líders polítics i socials del procés sobiranista.

Justament ahir a la tarda, passades les 7, el judici quedava vist per sentència i, per això, es van fer concentracions arreu del país sota el lema “Llibertat: l’autodeterminació és un dret”.

En la lectura del manifest, que es va fer entre diferents persones concentrades, es reivindica el pacifisme del moviment independentista i es criticava el judici, que qualifiquen de judici a la democràcia.

El manifest considera l’Estat Espanyol com a venjatiu  i que busca l’escarni amb el judici vist aquestes setmanes al Suprem.

El manifest explica que l’1 d’octubre del 2017 va ser un acte de “desobediència civil”, sempre pacífica davant “l’autoritarisme” de l’Estat. Una desobediència que consideren imprescindible per aconseguir drets  i llibertats.

Per tot plegat demanen l’anul·lació del judici i esperen la condemna a l’Estat Espanyol per convertir drets en delictes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics