URGENT

RP entrevista a l’alcalde Valentí Agustí, que deixa el càrrec després de 36 anys al govern

Compartiu aquesta història
L’alcalde de PLF Valentí Agustí (PSC). RP

Després de les eleccions del 26 de maig, l’escenari polític de Palafolls s’ha capgirat completament pels propers 4 anys, amb una clara victòria d’ERC per majoria absoluta que portarà als republicans a governar el municipi aquesta propera legislatura.

Fins avui, però, la cara més visible de l’Ajuntament de Palafolls ha estat Valentí Agustí, que ha estat alcalde del municipi de manera ininterrompuda des de l’any 1983 pel PSC.

Durant el pregó de la passada Festa Major, Agustí va anunciar que no es presentaria a la reelecció a les eleccions d’enguany, posant el punt i final a 36 anys de govern al consistori.

Per aquest motiu, Ràdio Palafolls entrevistarà a l’alcalde sortint demà aquest vespre, en una conversa que vol servir per fer balanç d’aquestes darreres dècades de govern d’Agustí a Palafolls i del futur que albira per Palafolls l’actual alcalde en funcions.

L’entrevista s’emetrà en directe al punt de dos quarts de 8 del vespre pel 107.7 de la FM i per www.radiopalafolls.cat, i tindrà una durada de mitja hora.

Aquest horari avança l’Informatiu Vespre d’aquesta emissora mitja hora, per la qual cosa avui s’emetrà a les 7 del vespre.

A banda dels 36 anys com a alcalde, la presència de Valentí Agustí al consistori palafollenc es remunta ja a la primera legislatura, quan va ser regidor per l’Agrupació d’Electors de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics