URGENT

Un muntatge “aperitiu” del Fissures fa un homenatge a la pagesia en ple carrer Major

Compartiu aquesta història
Muntatge de Gegants a Palafolls.

Aquest dilluns l’Ajuntament de Palafolls ha volgut fer un homenatge al món de la pagesia de Palafolls. Ho ha fet a partir d’un muntatge  especial d’art visual, que el propi consistori considera un petit “aperitiu” del festival d’Art FisSures.

El carrer major, entre Pompeu Fabra i Costa Brava lluirà durant una setmana 11 grans lones lleugeres i semitransparents amb imatges sobre la pagesia.

Es tracta d’imatges en blanc i negre del malgratenc Toni Privat que sota el títol de “Gegants” parla dels gegants del territori, que són els pagesos i la seva feina.

En parla Toni Selvaggi, coordinador de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Aquest muntatge recorda el que es va fer al MiD fa un any al Fissures de l’any passat, quan es veien imatges antigues de Palafolls referents a les infraestructures del nostre municipi.

Enguany el Fissures no té cap data programada, pel que, d’entrada,  simplement es farà aquest tastet d’homenatge a la pagesia al carrer Major.

Tot i així, Selvaggi assegura que des de l’Àrea de Cultura ho tenen tot a punt per si es continua apostant per la mostra, i que la data de celebració de l’esdeveniment, si s’acaba celebrant, està oberta.

El muntatge sobre la pagesia està previst que estigui operatiu junts una setmana i que s’acabi desmuntant el proper dilluns.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics