radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Estanis Llobet guanya la Cursa dels 8km de Palafolls

Estanis Llobet guanya la Cursa dels 8km de Palafolls

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 595 0

Un centenar de corredors van acabar ahir la 16a edició de la cursa Popular de Palafolls. Una cursa ja consolidada, però que enguany tenia tres novetats importants; la primera es que s’ha celebrat al mes de juny i no al maig com era habitual. El traçat s’ha canviat respecte altres anys i també s’ha reduït dels 9km als 8.

El corredor malgratenc Estanis Llobet va ser el primer en travessar la línia de meta amb un temps de 29’24”. El segon classificat va ser el palafollenc Jaume Pedemonte, que també va ser el primer local en arribar a meta. Pedemonte va fer un temps de 29’30”. El podi el completava el també palafollenc David Garcia a 20 segons del guanyador.

Pel que fa al podi femení, Irene Rodríguez va ser la primera en travessar la meta amb un temps de 35’38”. La segona classificada va ser Leticia Nievas a 12 minuts de la guanyadora. Completa el podi Nuria Arbó a 13 minuts de la guanyadora.

Jordi Fitó, tècnic d’esports de Palafolls, ha explicat que la valoració de la cursa d’enguany és positiva, però admet que la cursa llarga va tenir menys participants dels que s’esperaven. Segons el tècnic, això es deu a la celebració d’altres esdeveniments esportius propers a la mateixa data, més que no pas als canvis en el recorregut.

A la vegada, des de l’organització es mostren satisfets per la rebuda que va haver-hi a la cursa infantil, en què hi van concórrer entorn als 70 nens i nenes, una cinquantena més que l’any passat.

Els més grans feien una distància de 2 quilòmetres i mig mentre que els més menuts han fet 600 metres de cursa.

Fitó explica que la decisió de les dates s’ha de lligar amb el calendari federatiu dels atletes, però assegura que és preferible poder-la celebrar el mes de maig.

 

Per regla general els corredors van gaudir del nou traçat, tot i que asseguren que cal encara acabar de lligar alguns detalls d’aquesta cursa popular on l’organització, de l’Ajuntament de Palafolls, busca que sigui participativa tant com a cursa o com a marxa.