URGENT

Blanes celebra avui un nou TastABlanes

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Es tracta d’un esdeveniment gastronòmic que arrenca aquest dissabte i que s’allarga durant tot el cap de setmana en aquesta ciutat veïna.

L’objectiu de la iniciativa, segons explica l’Ajuntament de Blanes, és posar en valor els atractius de Blanes des del punt de vista de diferents àmbits.

La part central de la iniciativa és la mostra gastronòmica que se celebra avui des de les 7 del vespre i fins a la 1 de la matinada, a través dels diferents taulells distribuïts al llarg del passeig de Dintre.

Es tracta de la 3a edició de la iniciativa, que ha comptat amb bon èxit de participació en anteriors convocatòries, i on hi participen una vintena de restaurants i locals de restauració del municipi.

Tot plegat reuneix a tot tipus de propostes gastronòmiques, com empanades, croquetes, els populars “montaditos”, crèpes, així com altres plats. Tots ells tenen en comú que s’ofereixen a preus populars.

Bibiana Isern, del Restaurant La Balma de Blanes, un dels establiments impulsors del TastABlanes, explica els inicis de la iniciativa.

Pels restauradors, tot plegat es tradueix en unes hores de feina intensa i on cada cop s’intenta millorar l’edició anterior. Tot i així, Isern reconeix que els nervis afloren.

A banda de la mostra gastronòmica, al llarg del cap de setmana també s’han programat altres activitats per tots els públics, com ofertes per atraccions aqüàtiques o sortides amb vaixell.

D’altra banda, també hi ha la possibilitat de visitar el Jardí Botànic Marimurtra i el Parc Pinya de Rosa, entre d’altres espais. El primer funciona des de les 9 del matí fins les 7 de la tarda, i el segon des de les 10 del matí fins les 6 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics