URGENT

Plaça garantida per tots els preinscrits al Casal d’Estiu

Compartiu aquesta història

Aquests dies, l’Ajuntament de Palafolls ha estat gestionant les diverses sol·licituds de preinscripció pel Casal d’Estiu de Palafolls d’enguany.

Segons ha explicat el consistori, tots els infants que van sol·licitar plaça per al casal podran matricular-se al Casal d’enguany.

L’Ajuntament recorda a totes aquestes famílies que, a partir d’ara, estiguin pendents de les informacions que els farà arribar el consistori sobre els següents passos a seguir en el procés d’incricpció, com el pagament o els qüestionaris informatius sobre l’infant participant al Casal.

A finals d’aquest mes, el dimarts 25 de juny, s’ha organitzat la reunió informativa del Casal al Teatre de Palafolls.

Ho explica Anna Rovira, tècnica d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

El Casal d’Estiu de Palafolls d’enguany s’havia de celebrar inicialment a les Ferreries, però la substitució d’un sostre de fibrociment d’un dels mòduls del centre ha obligat a traslladar l’activitat a l’escola Mas Prats.

Un canvi d’ubicació que, segons explica Rovira, ha estat imprevist. Tot i que s’ha intentant compabilitzar les dues activitats, finalment no ha estat possible.

Segons ha avançat Rovira, la voluntat del consistori seria la d’“alternar” la celebració del Casal d’Estiu a les dues escoles de Palafolls en properes edicions.

A finals d’aquesta mateixa setmana, les famílies rebran els qüestionaris per omplir sobre la informació dels infants preinscrits, així com també les cartes de pagament de la matrícula, en aquest cas ja de cara a la setmana vinent.

Per a més informació sobre el procés d’inscripció al Casal d’Estiu, les famílies poden adreçar-se a l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics