URGENT

Ensenyament obrirà finalment una 4a línia de P3 a Palafolls

Compartiu aquesta història

Segons informat fonts de l’escola Mas Prats a aquesta emissora, aquesta tarda el Dept d’Ensenyament ha confirmat l’obertura d’una quarta línia de P3 a Palafolls de cara al curs vinent.

Era una reivindicació de les famílies de les escoles del municipi, que es queixaven de la decisió d’Ensenyament d’obrir només 3 línies a Palafolls, amb 27, 27 i 26 alumnes respectivament.

Un fet que consideren que provoca massificació a les aules, perjudicant la qualitat educativa que reben els infants, i per l’altra també impedia a diverses famílies a escolaritzar el seu fill a l’escola que havien escollit en primera opció.

La notícia ha estat rebuda amb molta satisfacció per les famílies i també per l’AMPA de l’escola Mas Prats.

Ho explicava fa pocs minuts Núria Zambrano, presidenta de l’AMPA, que afirma que tot plegat és fruit l’esforç i la lluita de les famílies i les escoles.

Qui també es mostrava molt satisfet era Lluís Serra, pare portaveu de les famílies de Mas Prats i Les Ferreries, entrevistat aquesta mateixa tarda als estudis de RP.

Aquest dilluns a la tarda, membres de les AMPA de les dues escoles de Palafolls, l’Ajuntament i la direcció de Mas Prats van reunir-se amb la direcció de Serveis territorials d’Educació al Maresme.

Després de la reunió, les famílies es mostraven insatisfetes amb la resposta d’Ensenyament, que estirava la ràtio fins els 27 infants per aula.

Finalment, però, Ensenyament ha fet marxa enrere i ha confirmat aquesta tarda l’obertura d’aquesta 4a línia reivindicada per les famílies palafollenques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics