URGENT

El Concurs Moska de Palafolls té obertes les inscripcions

Compartiu aquesta història

Com ja és tradició, la Festa Major del mes de setembre encabeix, durant les seves nits, les barraques de l’Alter Festa de Palafolls.

En el marc d’aquestes barraques hi participen els guanyadors del Concurs Moska, un certamen musical obert a tot tipus de projectes musicals i que té per objectiu la promoció de la música i de noves propostes emergents.

Els grups tenen la possibilitat de tocar en els espais que s’habiliten a Can Batlle prèviament a la festa, i en cas de resultar guanyadors tenen la possibilitat de tocar per les barraques palafollenques.

En parla Albert Muñoz, tècnic de joventut de Can Batlle.

Tot i que encara falten 3 mesos per la celebració de la Festa Major, el concurs Moska ja té obertes les inscripcions pels artistes, grups i propostes musicals que vulguin presentar-s’hi, i que tenen temps fins el proper 21 de juny per inscriure’s.

Els interessats han de fer arribar 3 temes musicals al Local Jove de Can Batlle, des d’on es valorarà la proposta, i a la vegada poden contactar amb el mateix local via telefònica o xarxes socials per qualsevol dubte que puguin tenir.

Les gravacions poden ser només en àudio o també en vídeo, amb l’única condició que la qualitat sigui prou òptima com perquè el jurat pugui fer les valoracions pertinents.

El concurs Moska repartirà un total de 3 premis, amb dues votacions populars i una última per part d’un jurat, i s’obre a projectes musicals de tot tipus i vinguts d’arreu del territori.

El Concurs Mosca tindrà lloc d’aquí a just un mes, el divendres 5 de juliol, i es durà a terme des de les 5 de la tarda fins passada la mitjanit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics