Una dotzena de joves es preinscriuen al nou cicle formatiu de producció agroecologica

Pintades dins l'institut de Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper mes de setembre es posarà en marxa un nou cicle formatiu sobre pagesia a l’institut de Malgrat de Mar. Es tracta del cicle formatiu dual de Producció Agroecològica que es farà per primera vegada al nostre voltant  i que, en el seu primer any , ja té una 12a de persones inscrites.

Segons Jaume Carles, director de l’Institut Ramon Turró de Malgrat, hi ha 11 persones preinscrites i dues més que han presentat demanda fora de termini, però que amb la disponibilitat de places podran començar el cicle al setembre. El director assegura que estan contents amb la rebuda d’aquests nous estudis.

Es tracta d’un grau formatiu dual, que combina les lliçons teòriques a l’aula amb practiques en diferents explotacions agrícoles de la zona per adquirir els coneixements sobre el terreny del món de la pagesia.

A Malgrat es fan ja 2 altres cicles relacionats amb la imatge personal i la perruqueria, i el mateix director explica que estan a la recerca de nous estudis postobligatoris per ampliar la seva actual oferta. Carles explica que busquen estudis industrials en relació amb el teixit empresarial que hi ha a la zona.

La construcció d’una escola-institut a Santa Susanna de cara al proper curs, allibera places a l’institut malgratenc que buscarà ampliar ara oferta formativa en graus postobligatoris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics