URGENT

Malgrat col·loca panells informatius en edificis singulars

Compartiu aquesta història

L’ajuntament malgratenc ha col·locat panells informatius a 7 edificis catalogats com a Béns d’Interès Local.

Aquesta iniciativa neix a partir d’una proposta votada als  pressupost participatiu de l’any passat i que indicava la col·locació d’entre 15-20 panells informatius als principals edificis catalogats com a Béns d’Interès Local del municipi veí. L’objectiu és donar la informació bàsica de cada un dels edificis, així com la seva història. D’aquesta manera el consistori vol posar-los en valor i alhora donar a conèixer als propis malgratencs i visitants la importància i el ric catàleg de bens d’interès local.

Els panells a més del text informatiu inclouen codis QR per tal d’obtenir més informació de cada element patrimonial a través dels dispositius mòbils.

De moment ja s’han instal·lat mitja dotzena d’aquests panells, però la intenció és anar ampliant fins la 20a . Ja n’hi ha a l’Ajuntament, a les Peixateries Velles, Ca l’Arnau, la Biblioteca, l’Església de Sant Nicolau i l’Escola Montserrat.

Aquesta actuació, que ha estat conjunta entre l’Arxiu Municipal i les regidories de Participació Ciutadana i Patrimoni, té un pressupost d’uns 17.500€ per a la 20a de plafons.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics