URGENT

L’Estat aprova l’expropiació de terrenys per les obres de millora de la N-II entre Tordera i Maçanet

Compartiu aquesta història

El Consell de Ministres d’aquest passat divendres va acordar la declaració urgent d’ocupació dels terrenys afectats per les obres de millora de la carretera N-II entre els municipis de Tordera i Maçanet de la Selva.

Es tracta d’un tram de poc més de 7 quilòmetres en què es durant a terme diverses millores, i les obres del qual van ser licitades el passat mes de gener.

Els treballs preveuen la construcció de 2 nous viaductes al llarg del tram, així com també dues obres de drenatge singulars, corresponents a la riera de Valldemaria i la riera de la Torderola.

Les obres de millora han de permetre també rectificar alguns revolts per adaptar-los a una velocitat de 80 quilòmetres per hora, la remodelació de les interseccions existents i l’adaptació de les vies i camins de servei per garantir la permeabilitat transversal del traçat.

Amb la declaració urgent emesa per l’Estat, es pot procedir a l’expropiació de terrenys necessaris per poder continuar amb el projecte de reforma de la carretera.

El projecte de reforma de la N-II entre Tordera i Maçanet es va concretar a finals del passat 2018, després de 25 anys d’haver-se anunciat, i poc després d’inaugurar el tram desdoblat de la carretera entre Maçanet i Sils.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics