URGENT

L’aleví del San Luis de futbol sala aconsegueix pujar a Divisió d’Honor

Compartiu aquesta història

L’equip jugava aquest cap de setmana a Salou ens els playoffs d’ascens a la categoria de Divisió d’Honor. Els palafollencs han resultat campions del grup 1 de Primera Divisó de Girona, i es disputaven la pujada de categoria contra el guanyador del grup 2, el Caldes. Els palafollencs van aconseguir imposar-se per un resultat de 0 a 3.

La victòria els ha permès pujar de categoria després d’una bona temporada, i això farà que l’any vinent l’equip s’enfronti contra alguns dels millors equips de Catalunya. Rafa Jiménez, coordinador del San Luis de Futbol Sala, n’ha fet valoració a aquesta emissora.

Aquest cap de setmana ha significat el final de la competició pels equips del club, i ha estat també positiu per l’equip del Prebenjamí, que s’ha proclamat campió.

Aquesta setmana, el club celebra jornada de portes obertes, i el proper cap de setmana es desplaçaran fins a Salou per celebrar el final de temporada.

Els entrenaments del San Luis de futbol Sala seguiran fins a finals d’aquest mes de juny, i l’activitat esportiva es reprendrà a principis de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics