URGENT

Les Ferreries corre contra la fam

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, l’Escola Les Ferreries de Palafolls serà per primera vegada l’escenari d’un esdeveniment que combinarà esport i solidaritat.

El centre organitza la primera edició de la Cursa Contra la Fam, una iniciativa impulsada conjuntament amb la ONG Acció Contra la Fam i que persegueix l’objectiu d’eradicar la fam arreu del món.

Per una banda, la cursa serveix per conscienciar de la realitat que imposa la fam en altres llocs del planeta i, a la vegada, els mateixos alumnes participen a la cursa com a corredors.

En aquest sentit, els infants comptaran amb un “passaport solidari”. Per cada volta que facin, els alumnes rebrà una quantitat de diners per part de diferents patrocinadors.

Ho explica Paco Cárdenas, mestre d’Educació Física a l’Escola Les Ferreries.

A la cursa hi participaran tots els alumnes i també equip docent del centre. Els que cursen educació infantil hi participen fent un volta simbòlica i amb aportació voluntària de les famílies, així com també els mestres, que correran també la seva cursa particular, i els alumnes de primària.

El recorregut de la cursa tindrà lloc als exteriors del centre, a la rambla de Les Ferreries.

El projecte té un vessant esportiu però també, principalment, solidari. D’aquesta manera, explica Cárdenas, s’ha treballat també dins de les aules.

La proposta de la Cursa Contra de la Fam ja s’havia plantejat alters vegades al centre, tot i que fins ara encara no s’havia impulsat a Les Ferreries.

La cursa tindrà lloc aquest proper divendres a dos quarts de 10 del matí.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics